پاستا با پنیر موزارلا خامه ای کش دار با سس مارینارا و گوجه برشته

به گزارش سبزوار امروز، تا حالا پاستا با پنیر موزارلا درست کردید؟ اگر نه، وقتش است که این دستور شگفت انگیز و ساده را امتحان کنید و با ترکیبی مجذوب کننده از مواد خوش طعم، یک وعده خاص، خامه ای و فوق العاده خوشمزه را بپزید.

پاستا با پنیر موزارلا خامه ای کش دار با سس مارینارا و گوجه برشته

ترکیب پنیر موزارلای کش دار خبرنگاران، گوجه گیلاسی برشته، سس مارینارا، خامه و برگ های تازه ریحان، این پاستا را به یک غذای خوش رنگ و خوش عطر تبدیل می نماید که هم برای مهمانی ها عالی است و هم برای یک شام دنج و راحت خانوادگی. با این دستور می توانید فقط در چند مرحله یک غذای حرفه ای و دل چسب تهیه کنید که همه از آن تعریف خواهند کرد.

بعلاوه اگر دوست دارید پاستا خود را با انواع پنیر طبیعی تهیه کنید. مطالب طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا و طرز تهیه پاستا با سس بوترکیزه را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر موزارلا

  • گوجه گیلاسی 300 گرم
  • پاستا پنه خشک 225 گرم
  • پنیر موزارلا رنده شده خبرنگاران 1/2 پیمانه
  • خامه فرادما خبرنگاران 1/3 پیمانه
  • سس مارینارا (نکته تکمیلی شماره 1) 1 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • پیاز خردشده 1 پیمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
  • پونه خشک 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده 1/2 قاشق چای خوری
  • اسفناج تازه (برگ های کوچک) به اندازه لازم
  • برگ ریحان تازه خردشده 1/4 پیمانه
  • پودر پنیر پارمزان خبرنگاران (برای تزئین) به اندازه لازم

طرز تهیه پاستا با پنیر موزارلا

مرحله اول: حرارت دادن به پیاز و گوجه گیلاسی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگِ دردار روی حرارت میانه گرم کنید. سپس پیاز و گوجه گیلاسی خردشده را اضافه کنید و حدود هفت تا هشت دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم گردد و گوجه ها کاملا بپزند و حالت مربایی پیدا نمایند.

مرحله دوم: افزودن پاستا و سس مارینا

پاستا، سس مارینارا، آب، پودر سیر، پونه خشک، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس حرارت را به میانه رو به بالا افزایش دهید و صبر کنید تا مواد آغاز به جوشیدن نمایند. وقتی به نقطه جوش رسید، درِ تابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا در ترکیب سس و ادویه ها بپزد.

حدود 10 تا 12 دقیقه زمان دهید تا پاستا نرم شده و به حالت آل دنته برسد. در طول پخت، هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید تا پاستا به کف تابه نچسبد و پخت یکنواختی داشته باشد.

مرحله سوم: افزودن پنیر موزارلا و اسفناج

در تابه را بردارید و خامه فرادمای خبرنگاران،، اسفناج تازه و پنیر موزارلا رنده شده خبرنگاران را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن، به صورت مداوم هم بزنید تا خامه با سس ترکیب گردد، اسفناج ها کمی نرم، پنیر به طور کامل ذوب و با بقیه مواد یکدست گردد. این فرآیند حدود 2 دقیقه طول می کشد.

وقتی همه چیز به خوبی ترکیب شد، در صورت تمایل غذا را با اندازهی برگ ریحان تازه و پودر پنیر پارمزان خبرنگاران رنده شده، تزیین و بلافاصله سرو کنید تا طعم ها در برترین حالت خود باشند.

طرز تهیه سس مارینا خانگی

در یک قابلمه میانه، روغن زیتون را روی حرارت میانه گرم کنید و سیر را اضافه کنید؛ حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد گردد، سپس پیاز را اضافه نموده و تا زمانی که نرم و طلایی گردد تفت دهید. گوجه فرنگی، نمک، فلفل، شکر و پونه را بیفزایید و خوب هم بزنید. شعله را کم نموده و اجازه دهید سس حدود 20 تا 30 دقیقه با در نیمه باز بجوشد تا غلیظ گردد.

بعلاوه شما می توانید مطلب طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه و خانگی را در خبرنگاران مطالعه کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه پاستا با پنیر موزارلا

در این مطلب از خبرنگاران با طرز تهیه پاستا با پنیر موزارلا به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید. در ادامه با خواندن نکات تکمیلی با نکات تکمیلی برای پخت این پاستا خوشمزه آشنا می شوید.

افزودن مرغ چرخ نموده به پاستا با پنیر موزارلا

حدود 340 گرم مرغ چرخ نموده را به مخلوط پیاز داخل تابه اضافه کنید. سپس با حرارت میانه، مرغ را هم بزنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کاملا طلایی و برشته گردد. این کار باعث می گردد مرغ به خوبی پخته و طعم دهی گردد و با پیاز ترکیب گردد. در این مرحله مرغ باید به طور یکنواخت سرخ شده و تکه های آن جدا و نرم گردد.

استفاده از گوجه فرنگی خشک ورقه ای

اگر می خواهید پاستای خامه ای را با طعمی متفاوت تجربه کنید، به جای گوجه گیلاسی، از گوجه خشک شده در روغن بهره ببرید. حدود نصف پیمانه گوجه خشک شده ورقه شده را به ترکیب پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و خوش عطر گردد. این جایگزین، طعمی غلیظ تر و متمایز به پاستای شما می دهد.

راهنمای نگهداری، فریز کردن و گرم کردن پاستای پنیری گوجه ای

برای نگهداری این پاستای خامه ای و گوجه ای، آن را پس از خنک شدن در یک ظرف دردار و کاملا دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید. این پاستا تا 5 روز در یخچال سالم می ماند.

اگر قصد دارید مدت طولانی تری آن را نگه دارید، پاستا را در کیسه های زیپ دار مخصوص فریزر یا ظروف قابل فریز کردن بریزید و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای مصرف دوباره، ابتدا شب قبل پاستا را از فریزر بیرون بیاورید و در یخچال قرار دهید تا به آرامی یخ زدایی گردد.

برای گرم کردن دوباره پاستا، آن را داخل یک قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و روی حرارت میانه گرم کنید. در طول گرم شدن، هر از گاهی آن را هم بزنید تا حرارت یکنواخت به همه قسمت ها برسد. اگر می خواهید فقط یک یا دو پرس را سریع تر گرم کنید، می توانید آن را در مایکروویو قرار دهید و تا زمانی که بخار از آن بلند گردد، گرم کنید.

معرفی پودر پنیر پارمسان خبرنگاران

پودر پنیر پارمسان خبرنگاران منبعی غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین هاست و با بافتی پودری و طعمی قوی و دل نشین، انتخابی عالی برای طعم دهی به غذاهای مختلف به شمار می رود. پودر پارمزان خبرنگاران را می توانید روی پاستا، سالاد سزار، سبزیجات بخارپز، سوپ، پاپکورن، کاسرول و انواع دیپ بهره ببرید و تنها با چند پاش، طعمی لذیذ و حرفه ای به غذاها ببخشید.

آیا تا به حال پاستا با پنیر موزارلا پخته اید؟ اگر دوست دارید طرز تهیه پاستا با پنیر موزارلا خود را با دیگران اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 مرداد 1404 بروزرسانی: 13 مرداد 1404 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2809

به "پاستا با پنیر موزارلا خامه ای کش دار با سس مارینارا و گوجه برشته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستا با پنیر موزارلا خامه ای کش دار با سس مارینارا و گوجه برشته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید