طرز تهیه کوکوی ماست ، یک کوکوی حاضری به روش رستورانی

به گزارش سبزوار امروز، کوکوی ماست، یکی از انواع کوکو مجذوب کننده و فرق دارد. این کوکوی خوشمزه بافتی بسیار ترد و سبک دارد و طرز تهیه آن با کوکو ماست و سیب زمینی فرق دارد. ماست و زعفران مواد اصلی تشکیل دهنده کوکو ماست هستند و یک غذای مناسب شام آسان و سریع و شام و ناهار کارمندی است. رسپی های مختلفی برای پخت کوکو ماست وجود دارد. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران ما طرز تهیه کوکوی ماست اصلی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکوی ماست ، یک کوکوی حاضری به روش رستورانی

مواد لازم برای تهیه کوکو ماست (برای 4 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
تخم مرغ6 عدد
ماست (چکیده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
آرد گندم1 قاشق غذاخوری سرپر
تره200 گرم
هویج2 عدد میانه
زعفران (دم نموده غلیظ)1 قاشق غذاخوری
خلال پسته1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
خلال بادام1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه لازم
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
زرشک2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
نان و سس دلخواهبرای سرو کوکوی ماست

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان پخت کوکو ماست: 20 دقیقه

مقدار کالری در 100 گرم کوکو ماست: حدود 223 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه کوکوی ماست

برای اینکه یک کوکوی ماست لذیذ داشته باشید، مراحل پخت کوکو را به ترتیب زیر دنبال کنید:

مرحله اول: تره را ساطوری خرد کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکوی ماست، باید تره را پاک نموده و خوب بشویید. تره شسته شده را داخل آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج گردد و خشک گردد. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز تره ها را ساطوری و ریز خرد کنید. تره خرد شده را داخل یک کاسه بریزید.

مرحله دوم: هویج را رنده نموده و به تره اضافه کنید

هویج را پوست بگیرید و تمیز بشویید. سپس با استفاده از رنده ریز هویج را خوب پوره کنید و به کاسه تره اضافه نمایید. به علت استفاده از هویج رنده شده این کوکو با نام کوکوی ماست و هویج نیز شناخته می گردد.

مرحله سوم: ماست چکیده شده را با مواد کوکو ترکیب کنید

در ادامه پخت این کوکوی ماست خوشمزه زعفرانی، باید ماست چکیده را به سبزیجات داخل کاسه اضافه نموده و با هم ترکیب کنید. از هم زدن زیاد ماست با سبزیجات خودداری نمایید زیرا این کار باعث می گردد تا ماست شما آب بیندازد.

در صورت تمایل می توانید برای خرید انواع ماست از جمله ماست چکیده به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: آرد گندم و بیکینگ پودر را به مواد کوکو اضافه نمایید

آرد و بیکینگ پودر را کامل با هم ترکیب نموده و سپس به کاسه ماست و سبزیجات خود اضافه کنید.

شما می توانید خرید آرد و بیکینگ پودر را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله پنجم: خلال پسته و بادام را به مایه کوکوی ماست اضافه کنید

در این مرحله از درست کردن کوکوی ماست باید زرشک، خلال پسته و خلال بادام را نیز به مایه کوکو اضافه نمود. شما می توانید زرشک، خلال بادام و پسته را به مدت یک یا دو ساعت در آب یا گلاب بخیسانید و سپس به مایه کوکو اضافه کنید. در هر صورت اگر فرصت کافی ندارید می توانید بدون خیساندن هم، خلال بادام و پسته را به مواد خود اضافه کنید ولی زرشک را حتما خیس کنید.

شما می توانید خرید زرشک، خلال پسته و خلال بادام را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله ششم: تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای هم بزنید

تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها با استفاده از چنگال یا همزن دستی کامل آنها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. سپس تخم مرغ ها را به مایه کوکو ماست اضافه کنید و خوب با هم ترکیب نمایید.

شما می توانید برای خرید تخم مرغ به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: نمک و ادویه جات را به تخم مرغ ها اضافه کنید

پس از آنکه تخم مرغ ها را کامل هم زدید، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخم مرغ های همزده اضافه نمایید.

شما می توانید خرید انواع ادویه جات از جمله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله هشتم: تخم مرغ های هم زده و زعفران را به مایه کوکو اضافه کنید

در ادامه درست کردن کوکو ماست باید زعفران دم شده را همراه با تخم مرغ ها به مایه کوکوی ماست اضافه نمود. حالا همه مواد کوکو را خوب با هم ترکیب کنیم تا کامل مخلوط شده و مایه کوکو حالت یکدست و یکنواخت پیدا نمایند.

در صورت تمایل زعفران را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.

مرحله نهم: مایه کوکوی ماست را سرخ کنید

در یک تابه بزرگ نچسب اندازه روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملاً داغ گردد. از آنجا که مایه کوکو ماست و زعفران شل و آبکی است، بهتر است مایه کوکو را یکباره به تابه اضافه کنید. بعد از اضافه نمودن مایه کوکو به تابه با استفاده از یک قاشق سطح روی کوکو را کامل صاف کنید و کمی از روغن تابه را روی مایه کوکو بریزید.

درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو ماست کاملاً پخته و سرخ گردد. بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد آن را با استفاده از یک کفگیر تخت برگردانده و اجازه دهید تا طرف دیگر کوکو ماست نیز سرخ و برشته گردد.

شما می توانید خرید انواع روغن سرخ کردنی را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله دهم: کوکو ماست را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه کوکوی ماست باید کوکوی آماده شده و سرخ شده را داخل ظرف سرو برگردانده و با سس دلخواه تزیین کنید. شما می توانید کوکو را با انواع نان میل کنید. نوش جان!

در صورت تمایل خرید انواع سس و نان را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کوکوی ماست

  • شما می توانید از انواع سبزیجات بر اساس ذائقه و سلیقه خود برای تهیه کوکوی ماست نیز بهره ببرید.
  • تخم مرغ ها در ظرف جداگانه هم بزنید تا هنگام اضافه نمودن به مایه کوکو احتیاج به هم زدن زیاد نباشد و ماست آب نیندازد. از طرف این کار باعث می گردد تا مایه کوکو یکدست و یکنواخت گردد.
  • هنگام رنده کردن هویج دست خود را در یک جهت حرکت دهید؛ تا هویج خرد نشده و آب نیندازد. اگر هویج آب انداخت با دست هویج ها را بفشارید و آب هویج را در مایه کوکو نریزید.
  • بعد از ریختن مایه کوکو در تابه، حتماً با پشت قاشق کوکو را از مرکز به اطراف راهنمایی کنید تا شکل نهایی کوکوی شما کاملاً یکدست گردد.
  • هنگام سرخ کردن طرف دیگر، کوکو احتیاجی به گذاشتن درب تابه نیست.
  • در صورتی که طعم زرشک را در کوکو نمی پسندید می توانید آن را حذف کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو ماست

چرا کوکوی ماست سریع می سوزد؟

خشک نبودن سبزیجات هنگام خرد کردن آن ها باعث آبدار شدن مایه کوکو و سوختن سریع آن می گردد.

چرا کوکو ماست آب می اندازد؟

هم زدن زیاد ماست یکی از دلایل اصلی آب انداختن مایه کوکو است.

آیا می توان از ماست معمولی برای تهیه کوکوی ماست استفاده کرد؟

بهتر است از ماست چکیده برای تهیه این کوکو استفاده گردد. ماست چکیده باعث می گردد تا بافت کوکوی شما منسجم و غلیظ گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 دی 1403 بروزرسانی: 15 دی 1403 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2766

به "طرز تهیه کوکوی ماست ، یک کوکوی حاضری به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی ماست ، یک کوکوی حاضری به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید