طرز تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش

به گزارش سبزوار امروز، توصیه بسیاری از پزشکان و محققان این است که حداقل دوبار در هفته ماهی را در برنامه غذایی مان بگنجانیم. این رژیم غذایی ممکن است بعد از مدتی باعث د ل زدگی افراد خانواده گردد اما خبر خوب این است که با کمی تغییر در طبخ و سرو ماهی ها با رسپی های مختلفی که در اختیارتان می گذاریم، در وعده های غذایی تنوع کافی ایجاد کنید. قبل تر طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه گیلاسی را آموزش داده و امروز می خواهیم طرز تهیه ماهی سالمون با سس لذیذ و خوشمزه را در اختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش

ماهی سالمون از پرطرفدارترین و مغذی ترین ماهی هاست که دارای مقادیر قابل توجهی اسید چرب امگا 3 ضروری برای بدن است. در ادامه با یک دستور تهیه لذیذ با ما همراه باشی، این غذا را درست کنید و نظرتان را با ما درمیان بگذارید.

  • مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش

خامه ترش کاله خرید آنلاین 250 گرم

سس خردل دانه دار دو قاشق چایخوری

آب لیموترش تازه چهار قاشق چایخوری

سیر دو حبه

شوید خرد شده دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

فیله ماهی سالمون (قزل آلا) یک کیلو

پوست لیموترش رنده شده یک قاشق چایخوری

سبزیجات بخارپز شامل بروکلی، هویج و نخودفرنگی برای سرو به مقدار لازم

  • طرز تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش

مرحله اول

خامه ترش کاله، سس خردل، نیمی از آب لیموترش، یک حبه سیر و شوید را با هم مخلوط کنید.

سپس با استفاده از مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.

مرحله دوم

فیله های ماهی سالمون را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.(در صورتیکه فیله ماهی آماده در اختیار ندارید می توانیدببا خواندن روش ساده فیله کردن ماهی خودتان این کار را انجام دهید).

حبه سیر باقیمانده را از وسط دو نیم کنید و روی تمام قسمتها گوشت ماهی را سیر و رنده پوست لیمو بمالید.

مرحله سوم

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را به تابه اضافه نموده و صبر کنید تا گرم گردد، سیر نصف شده و رزماری را درون بریزید و سپس برش های ماهی را در تابه بچینید.

صبر کنید تا یک طرف کاملا طلایی گردد، سپس برگردانید و سمت دیگر را هم همان قدر سرخ کنید.

مرحله چهارم

ماهی را از تابه خارج کنید و داخل ظرف نسوز قرار دهید. بقیه آب لیموترش و کره باقیمانده کف تابه را روی فیله ها بربزید.

روی فیله ها مقداری سس خامه ترش بریزید و داخل فر که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید و حدود 20 دقیقه دیگر بپزید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 30 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 770

به "طرز تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی سالمون با سس خامه ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید