طرز تهیه ترشی لیمو؛ تقاطع مجذوب کننده از ترشی و تندی!

به گزارش سبزوار امروز، چاشنی ای که با تندی اش طعم غذا را هم لذیذتر می کند و هم سوخت و ساز بدن را آنقدر بالا می برد که دیگر عذاب وجدانی برای چاق شدن باقی نمی ماند. اگر فلفل خور حرفه ای هم باشید حتما با سس فلفل، ترشی فلفل و انواع فرآورده های خودساخته فلفل هم آشنا هستید. یکی از بهترین ترشی های فلفلی، ترشی لیمو است که بخش زیادی از آن فلفل قرمز است. یک ترشی با طعم ترش و تند که هر فلفل خوری را به اوج لذت می رساند.

طرز تهیه ترشی لیمو؛ تقاطع مجذوب کننده از ترشی و تندی!

مواد لازم:

لیموترش شیرازی: 2 کیلو

آب لیموی تازه: 1 شیشیه

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. پس از اینکه لیموها شسته و خشک شد، آنها را 4 قاچ کنید ولی انتهای لیموها بسته بماند.

2. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشه ای روی هم قرار دهید.

3. زمانی که شیشه پر شد، آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.

4. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.

5. میزان تندی این ترشی به ذائقه شما برمی شود و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.

6. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو می شود.

7. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.

در این زمینه بخوانید:

  • طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع
  • سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو
  • 10 ماده غذایی که باعث می شود سوخت و ساز بدن شما بالا رود
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2153

به "طرز تهیه ترشی لیمو؛ تقاطع مجذوب کننده از ترشی و تندی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لیمو؛ تقاطع مجذوب کننده از ترشی و تندی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید