طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز؛ غذای خوشمزه تبریزی

به گزارش سبزوار امروز، سلیقه خوبتو نشون بده! بذار میزت تو فکر همه بمونه! کوکوها همانقدر که می توانند ساده و راحت آماده بشوند و برای یک وعده سبک به شما یاری نمایند تا به بقیه کارهایتان هم برسید، به همان مقدار هم می توانند مجلسی و شیک باشند! کوکوی لوبیا سبز هم از آن دسته غذاهایی است که نام کوکو را بر دوش می کشد اما یکی از مجلسی ترین انتخاب هایی است که برای مهمانی ها هم بسیار مناسب بوده و هر کسی از آن بخورد همواره تعریف آشپزی شما را خواهد نمود!

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز؛ غذای خوشمزه تبریزی

زادگاه این کوکو در تبریز است و خانم های باسلیقه این خطه از کشورمان در درست کردن آن تمام ذوقشان را به خرج می دهند. اگر شما هم دوست دارید یک کوکوی ناب و اصیل ایرانی تهیه کنید تا برای همواره در فکر همه بماند همین کوکو منتظر شماست و برترین گزینه است!

مواد لازم:

ماده غذایی اندازه

لوبیا سبز

500 گرم

هویج میانه

2 عدد

سیب زمینی میانه

2 عدد

پیاز درشت

یک عدد

گوشت چرخ نموده

200 گرم

زعفران دم نموده

به اندازه سخاوت شما!

سیر

2 حبه

تخم مرغ

5 عدد

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه

به اندازه لازم

زرشک و پیاز

داغ برای تزیین

طرز تهیه:

این کوکو ممکن است با تغییرات جزیی به سبک های دیگری هم آماده بگردد. مواد اولیه و مزه آن یکی خواهد بود، اینکه شما آن را در فر به صورت قالبی تهیه کنید یا در تابه سرخ کنید تنها به شما بستگی دارد و در طعم کوکو تفاوت چندانی ایجاد نخواهد کرد.

لوبیا سبز را با اندازهی آب بپزید. اگر لوبیاهای شما داخل فریزر بوده و منجمد است ابتدا کمی در تابه آنها را تفت بدهید تا آب اضافیشان کشیده گردد و بعد آنها را بپزید و در پایان تفت بدهید.

هویج را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. هویج خرد شده را همراه با لوبیا سبز تفت بدهید و وقتی رنگشان عوض شد کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز برش بزنید. آنها را هم در یک تابه جداگانه تفت بدهید و بعد از اینکه سرخ شدند به ظرف دیگری منتقل کنید.

پیاز را هم بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید و در تابه تفت بدهید. وقتی آب آن کشیده شد و رنگش به سمت طلایی شدن رفت گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت بدهید. نمک و زردچوبه را هم داخل گوشت ریخته تا عطر آنها بوی زهم گوشت را تحت تاثیر قرار دهد.

وقتی گوشت چرخ نموده رنگش عوض شد و تفت خورد آن را هم کنار بگذارید.

در یک ظرف بزرگ لوبیاهای پخته و تفت داده شده را به همراه هویج، سیب زمینی سرخ شده، گوشت چرخ نموده تفت خورده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زعفران دم نموده مخلوط کنید. سیر را هم پوست بگیرید و خرد کنید و داخل این مواد بریزید. 5 عدد تخم مرغ دارید که آنها را دانه دانه داخل ظرف بریزید و هر بار به خوبی ترکیب کنید.

مواد مخلوط شده باید یکدست باشد و تخم مرغ ها را در آن به قدری خوب هم بزنید که از لختگی دربیاید و تمام قسمت های مواد به آن آغشته بگردد.

اگر دوست دارید کوکوی شما خیلی شیک و لوکس باشد و تک نفره و قالبی سرو گردد قالب مخصوص مافین یا هر سبک دیگری که در دسترستان دارید را مقابل رویتان قرار بدهید و داخل آنها را کمی چرب کنید و از مواد بریزید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و به مدت نیم ساعت کوکوها را داخل آن بپزید.

همین مواد را به شکل دلخواه در تابه با روغنی که خوب داغ شده است هم می توانید سرخ کنید. هر دو طرف کوکو که سرخ شد آماده است و می توانید آن را سرو کنید. حواستان به حرارت گاز باشد و حتما جوری آن را تنظیم کنید که مغز کوکوها به خوبی پخته گردد.

در پایان اگر دوست دارید کوکوهایتان زیباتر شده و آنها را تزیین کنید اندازهی زرشک و پیاز داغ روی هر کدام قرار بدهید.

این کوکو را تهیه کنید و لذتش را ببرید. بسیار خوشمزه و مجلسی و مجذوب کننده است. نوش جان

منبع: گردشبان
انتشار: 30 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1403 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2683

به "طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز؛ غذای خوشمزه تبریزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز؛ غذای خوشمزه تبریزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید