طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ
به گزارش سبزوار امروز، غذاهای ایرانی همواره هواداران خود را داشته اند. کتلت یکی از غذاهایی است که مورد علاقه بیشتر افراد قرار گرفته است و دستورهای پخت زیادی هم برای آن ها تعبیه شده است.
کتلت گوشت بدون تخم مرغ یکی از روش های ساده برای تهیه کتلت گوشت است که دیگر نیازی به تخم مرغ ندارد. در این روش فقط کافی است مواد را مخلوط کنید و داخل تابه یا سرخ کن آن را سرخ نمایید. این کتلت هنگام سرخ کردن کف نمی کند و خیلی راحت تهیه می گردد. شما می توانید به همراه سیب زمینی و گوجه و نان آن را سرو کنید یا در کنار پلو زعفرانی نوش جان نمایید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ
- سیب زمینی 4 عدد
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- سبزیجات معطر به میزان دلخواه
- آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
- نمک 2 قاشق چای خوری
- فلفل و زردچوبه 1 قاشق چای خوری از هر کدام
طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ
مرحله اول
ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا می توانید به همراه پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. بعلاوه می توانید پیاز و سیر را پوست بگیرید و جداگانه رنده ریز بزنید و آب پیاز و سیب زمینی و سیر را با دست بگیرید.
مرحله دوم
در ادامه باید داخل یک کاسه گوشت را به همراه پیاز و سیب زمینی و سیر رنده شده بریزید و سبزیجات معطر ساطوری شده را به همراه ادویه ها و آرد اضافه کنید. خوب مواد را ورز دهید تا منسجم گردد. دقت کنید اگر زمان کافی دارید می توانید به مواد نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. بعد از مواد کتلت بردارید و در دست به آن شکل دهید و داخل روغن داغ قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به دلخواه با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. برای تماشا دستورهای بیشتر از غذاهای گوشتی، طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ
- در این دستور پخت کتلت ها روغن کمتری به خود جذب می نمایند و بهتر است از روغن سرخ کردنی بهره ببرید.
- حرارت باید میانه باشد تا کتلت ها خوب مغزپخت شوند.
- آرد سوخاری مانع وا رفتن کتلت می گردد و می توانید با آرد نخودچی نیز جایگزین کنید.
- آب سیب زمینی و پیاز را بگیرید وگرنه کتلت شما وا می رود.
- اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر بهره ببرید. بعلاوه از کمی فلفل دلمه رنده شده یا ادویه پاپریکا استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، مطلب چگونه ته دیگ ترد و خوشمزه داشته باشید؟ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا