طرز تهیه انواع لواشک خانگی و خوشمزه با طعمی بی نظیر

به گزارش سبزوار امروز، لواشک یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که علاوه بر محبوبیت در بین بچه ها، افراد بزرگسال نیز از آن استقبال می کنند. این خوراکی خوشمزه ایرانی طعم های مختلفی دارد که از محبوب ترین آن ها می توان به طعم ترش و ملس اشاره کرد. لواشک در واقع عصاره گرفته شده از میوه هاست که معمولا از میوه هایی مانند آلوچه، زردآلو، آلو، کیوی، قیصی و سایر میوه ها برای تهیه آن استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه این لواشک های خوشمزه بپردازیم پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه انواع لواشک خانگی و خوشمزه با طعمی بی نظیر

1- لواشک زردآلو خانگی

شاید به جرات بتوان گفت که کمتر کسی است که عاشق لواشک نباشد. جالب است بدانید که اگر به صورت خانگی و بهداشتی بتوان لواشک را آماده کرد، نه تنها مضر نیست بلکه خواص بسیار زیادی برای بدن نیز دارد. لواشک را می توان با استفاده از انواع میوه ها درست کرد اما در این بخش قصد داریم به طرز تهیه لواشک زردآلو خوشمزه و پرطرفدار بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه لواشک زردآلو
زردآلو2 کیلو
آبنصف لیوان

طرز تهیه لواشک زرد آلو:

1- در ابتدا زردآلو ها را به خوبی شسته و هسته آن ها را در می آوریم. جالب است بدانید که می توان زردآلو ها را با هسته پخت اما در زمانی که از صافی آن ها را رد می کنیم ممکن است کار ما سخت شود بنابراین بهتر است در ابتدا هسته های زردآلو جدا شود.

2- زردآلو های هسته گرفته را داخل قابلمه ریخته و نصف لیوان آب به اضافه می کنیم.

3- قابلمه را روی حرارت کم قرار داده تا آب بجوشد و میوه ها آب بندازن. برای مشاهده ادامه مراحل پخت این لواشک دلچسب و پرطرفدار می توانید به طرز تهیه لواشک زرد آلو مراجعه کنید.

2- لواشک خوشمزه آلبالو

وجود تنقلاتی که علاوه بر خوشمزه بودن، بتواند طعم دلچسبی داشته باشد همه فکر ها را به سمت لواشک می برد که برای استفاده از آن سن و سال مهم نیست. همان طور که می دانید میوه آلبالو خواص زیادی دارد بنابراین لواشک این میوه نیز اگر با اصول و روش های درستی آماده شود، می تواند علاوه بر موارد ذکر شده برای بدن نیز مفید باشد اما چطور می توان این لواشک را در خانه درست کرد؟

مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو
آلبالو2 کیلو
آبنصف لیوان
شکر یا نمک (دلخواه)به اندازه لازم

طرز تهیه لواشک آلبالو:

1- در مرحله اول شاخ و برگ های آلبالو را جدا کرده و به خوبی آن ها را می شوریم.

2- آلبالوها را داخل قابلمه ریخته و نصف لیوان آب روی میوه ها می ریزیم. نیاز به اضافه کردن آب بیشتری نیست چون خود میوه ها به مقدار کافی آب می اندازند.

3- قابلمه را بر روی حرارت کم گذاشته و صبر می کنیم تا بجوشد. برای مشاهده ادامه مراحل پخت این لواشک خوشمزه و ملس می توانید مقاله طرز تهیه لواشک آلبالو مرجعه کنید.

3- لواشک چند میوه ملس و خوشمزه

در این بخش قصد داریم ساده ترین و راحت ترین لواشک یعنی لواشک چند میوه را به همراه نکات کلیدی آموزش دهیم. شاید در ابتدا تصور کنید که تهیه لواشک در منزل کاری سخت است اما جای نگرانی نیست با چند روش ساده که در ادامه توضیح داده می شود، می توان به سادگی این کار را انجام داد.

مواد لازم برای تهیه لواشک چند میوه
آلو سیاه، زردآلو، شلیل، هلو، زرشک2 کیلوگرم
نمکدو قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک چند میوه:

1- در ابتدا به خوبی میوه ها را با آب سرد شسته و اگر خرابی دارند، آن ها را جدا می کنیم.

2- میوه ها را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم. در ادامه صبر می کنیم تا میوه ها کم کم له شده و اصطلاحا آب بندازن. در اینجا پس از اینکه میوه ها کاملا له شدند، با کمک کفگیر چوبی آن ها را زیر و رو می کنیم.

3- پس از اینکه میوه ها کاملا بافت خود را از دست دادند و به شکل مایع در آمدند با استفاده از آبکش و ظرف مناسب شروع به صاف کردن آن می کنیم. برای مشاهده ادامه مراحل تهیه این لواشک خوشمزه و خانگی به همراه عکس های آموزشی هر مرحله می توانید مقاله طرز تهیه لواشک چند میوه را مطالعه کنید.

4- لواشک خرمالو با طعمی ملس

اگر می خواهید خرمالو را برای مدت زمان زیادی نگه دارید می توانید لواشک آن را درست کنید تا با این کار بتوانید با یک تیر دو نشان بزنید. با نحوه تهیه این لواشک که در این مقاله توضیح داده می شود، می توانید با کمترین مواد اولیه، لواشک خرمالو را مهمان خانه های خود کنید. انواع مقالات تازه و متنوع را می توانید در مجله اینترنتی خبرنگاران مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه لواشک خرمالو
خرمالو2 کیلوگرم
نمک2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک خرمالو خانگی و ملس:

1- در ابتدا خرمالوها را با آب سرد شسته و سپس کاکل های آن را جدا کرده و با استفاده از چاقو آن ها را برش می دهیم.

2- خرمالوهای برش زده را به همراه نمک داخل مخلوط کن ریخته و کاملا هم می زنیم تا پوره شوند.

3- پس از اینکه مواد اولیه این لواشک را آماده کردیم، حال وقت آن رسیده که آن را خشک کنیم. برای مشاهده ادامه مراحل این لواشک خوشمزه می توانید مقاله طرز تهیه لواشک خرمالو را مطالعه کنید.

در این مقاله به طرز تهیه انواع لواشک های خانگی و خوشمزه پرداخته شد. شما چه لواشکی را تابحال در خانه درست کرده اید؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: اُکالا
انتشار: 15 دی 1400 بروزرسانی: 15 دی 1400 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2287

به "طرز تهیه انواع لواشک خانگی و خوشمزه با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع لواشک خانگی و خوشمزه با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید