قرابیه قیسی و بادام
به گزارش سبزوار امروز، خبرنگاران : قرابیه از شیرینی جات خوشمزه ایرانی است.
شیرینی جات انواع بسیار زیادی دارد. قرابیه یک شیرینی خوشمزه است که در تبریز زیاد مصرف می گردد.
به گزارش خبرنگاران ، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه قرابیه قیسی و بادام دعوت کرد.
مواد لازم برای تهیه قرابیه قیسی و بادام:
کره و پودر قند 60 گرم، آرد قنادی 200 گرم، نشاسته ذرت 30 گرم، وانیل یک چهارم قاشق چای خوری، قیسی یک چهارم پیمانه، بادام یک چهارم پیمانه
در ادامه، ویدئوی کامل آموزش این قرابیه مجذوب کننده را مشاهده می کنید.
منبع: رکنا
انتشار: 16 مهر 1400
بروزرسانی: 16 مهر 1400
گردآورنده: sabzevartoday.ir
شناسه مطلب: 2192
به "قرابیه قیسی و بادام" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "قرابیه قیسی و بادام"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید