طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می ماند

به گزارش سبزوار امروز، شیرین پلو از آن غذاهایی است که اغلب به خاطر سختی درست کردن، بیخیالش می شویم اما این روزها که در خانه ایم، فرصت مناسبی است که وقت بگذاریم و این غذای جذاب را درست کنیم.

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می ماند

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 1 عددکامل
  • برنج: 3 پیمانه
  • پیاز: 3 عدد
  • خلال پوست پرتقال: 4 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته و بادام: 4 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 4 قاشق غذاخوری
  • هویج: 3 عدد
  • گلاب: 1/3 پیمانه
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • زعفران: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان کافی
  • شکر: به میزان لازم
  • فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب ونمک خیس کنید.

2. سپس سینه مرغ را با کمی آب در حدی که روی گوشت را بپوشاند و به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و همچنین یک عدد پیاز خرد شده می پزیم .

3. در این فاصله خلال بادام و پسته را در گلاب خیس می کنیم. زرشک ها در آب خیس می کنیم و بعد 2 عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و در یک تابه که روی حرارت قرار دادیم و مقداری روغن زیتون داخل آن ریختیم تا گرم شود تفت میدهیم تا سرخ شود.

4. هویج ها را هم پوست می گیریم و به صورت خلال های 2 سانتی متری خرد می کنیم و در یک تابه دیگر با کمی روغن تفت می دهیم تا هویج ها هم نرم شوند. بعد به هویج ها به اندازه 1 الی 2 قاشق غذا خوری شکر به همراه کمی زعفران و نصف پیمانه آب اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم تا هویج ها خوب بپزد ولی له نشوند و وقتی آب هویج بخار شد باز هم با همان روغنی که داخلش است کمی تفتش می دهیم.

5. در مرحله بعد باید تلخی خلال پرتقال را از بین ببرید و برای این کار باید چند بار خلال ها را در آب بریزید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد چند بار در آب جوش بریزید و بعد از یکی دو بار قل زدن آب جوش را خالی کنید. در در مرحله آخر 3 تا 4 ق غ شکر و کمی زعفران داخل آن بریزید و بگذارید تا آب آن کم شود ولی غلیظ نشود. بعد خلال ها را از آب جدا می کنیم و آب آن را کنار می گذاریم تا بعدا استفاده کنیم.

6. در مرحله بعد مرغ پخته شده را از آب خارج می کنیم و به تکه های کوچک تر می بریم و این تکه ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس زرشک ها را هم از آب خارج می کنیم تا آب آن گرفته شود و در کنار مرغ ها تفت می دهیم. دقت کنید بعد از اضافه شدن زرشک ها مدام هم بزنید تا زرشک نسوزد. سپس هویج و خلال پرتقال آماده شده را داخل تابه مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم. در این مرحله باید مواد را تست کنید تا اگر احتیاج به شیرینی بیشتری داشت به آن شکر یا همان آب شیرینی که از خلال پرتقال کنار گذاشتیم اضافه کنیم .

7. در تابه را ببندید و اجازه دهید همه مواد به مدت 15 الی 20 دقیقه در کنار هم بپزند و ترکیب شوند. بعد ار ترکیب شدن مواد خلال پسته و بادام را هم از گلاب خارج می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا با هم مخلوط شوند.

8. برنج را آبکش می کنیم و بعد از اینکه دم کشید و خواستیم سرو کنیم مواد شیرین پلو را به صورت لایه به لایه در ظرف مورد نظر به همراه برنج میکشیم.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 1732

به "طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرین پلو با مرغ؛ طعمی که زیر دندان می ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید