بهترین رستوران های ونکوور: تجربه ای بی نظیر از طعم ها و فرهنگ های مختلف
به گزارش سبزوار امروز، ونکوور، این شهر زیبا و پرجنبوجوش کانادایی، نهتنها به طبیعت مسحورکننده، آبوهوای مطلوب و فضای مدرن خود شهرت دارد، بلکه یکی از برترین مقاصد غذایی در آمریکای شمالی نیز محسوب میشود. ترکیب فرهنگهای گوناگون در این شهر باعث شده است که رستورانهای متنوعی با غذاهایی از سراسر جهان در آن شکل بگیرند. از غذاهای اصیل آسیایی و غذاهای دریایی گرفته تا غذاهای کلاسیک اروپایی و محلی، در ونکوور هر ذائقهای راضی خواهد شد. اگر به دنبال تجربهای لذتبخش و فراموشنشدنی در دنیای غذاها هستید، در ادامه با ما همراه باشید تا با بهترین رستورانهای این شهر آشنا شوید.

شهر ونکوور در میان آسمان خراش های شیشه ای درخشان و کوه های سربه فلک کشیده و آب های آرامی که این شهر را احاطه نموده اند بسیار دوست داشتنی به نظر می رسد. این شهر به عنوان یک شهر پر جنب و جوش و پر رونق در کانادا و البته یک شهر مهاجر پذیر محسوب می شود. سالانه افراد زیادی در فصل های مختلف سال برای بازدید از مکان های دیدنی، لذت بردن از آب و هوا و آموختن تجربه های نو به ونکوور سفر می نمایند. در این شهر می توانید مغازه ها و مکان های گردشگری و تفریحی و البته رستوران های زیادی پیدا کنید. از آنجایی که فرهنگ های مختلفی در ونکوور هستند؛ بنابراین غذاهای بین المللی و چند فرهنگی را در رستوران های آن مشاهده خواهید کرد.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
اگر دوست دارید تا با برترین رستوران های ونکوور آشنا شوید تا خاتمه این مقاله با ما همراه باشید.
Marutama Ra-men Canada / Westend
اولین گزینه در فهرست برترین رستوران های ونکوور که قصد معرفی آن را داریم رستوران ماروتاما رامن است. ممکن است هنگام مراجعه به این رستوران با صف طولانی روبرو شوید، اما جای نگرانی وجود ندارد به این خاطر که صف آن به سرعت حرکت می نماید و همیشه ارزش صبر کردن را دارد. به خصوص اگر هوادار رشته فرنگی باشید. این فروشگاه کوچک، هر روز 500 توپ نودل 4.4 انسی درست می نماید (می توانید دستگاه را از قسمت غذاخوری دیدن کنید)، که قبل از پخته شدن و آب کردن به مدت 24 ساعت استراحت می نماید. ماروتاما که اهل ژاپن است، یک آب مرغ غنی ابریشمی را به جای تونکوتسو سنگین تر ترجیح می دهد. اگر دوست دارید برترین و لذیذترین غذاهای عمرتان را امتحان کنید حتماً به این رستوران سری بزنید.
Botanist
این رستوران نخستین بار در آوریل 2017 فعالیت خود را در حاشیه اقیانوس آرام Fairmont شروع کرد و از آن موقع تا به امروز همیشه مشغول فعالیت بوده است. در این رستوران می توانید انواع نوشیدنی ها با تکه های یخ را امتحان کنید غذاهای این رستوران سبک طعم بسیار فوق العاده ای دارند و اغلب آن ها غذاهای محلی ونکوور هستند
Bacaro
یکی دیگر از برترین رستوران های ونکوور رستوران باکارو نام دارد. به راحتی می توان باکارو را که در طبقه همکف هتل Fairmont Pacific Rim پشت کافه Giovane واقع شده است، از دست داد. اما به پشت اتاق بروید و یک منوی هیجان انگیز از اسنک های آشپزی باشکوه و شگفت آور ارزان دریافت خواهید کرد. این رستوران با الهام از بارهای باکاری و سیکتی ونیز که بشقاب های کوچک سرو می نمایند، اقلام مختلفی مانند کراستینی آنچوی و کره پیازچه یا کاد نمک زده شده و پولنتا کبابی را با قیمت 4 دلار و کمتر ارائه می نماید. از جمله دیگر غذاهای وسوسه انگیز و لذیذ این رستوران می توان به پاستاهای فوق العاده، سالومی خانگی و وارداتی، غذاهای دریایی و یک منوی جامع ورموت، به علاوه یک فهرست نوشیدنی محلی های پر از اسپریتز اشاره نمود.
Forage
تعداد کمی مانند سرآشپز ولبرت چوی و تیمش منوهایی پر از مواد غذایی محلی و فصلی را ارائه می دهند. خاز گاومیش کوهان دار طبخ شده گرفته تا ریزوتو گاومیش کوهی سرخ شده و تارتار گاومیش کوهان دار همه این غذا می توانند برای بسیاری از گردشگران که تا به حال آن ها را امتحان ننموده اند، طعم و مزه فوق العاده داشته باشد. بعلاوه در منوی این رستوران یک برانچ آخر هفته با غذاهای کنسرو شده خانگی وجود دارد.
Joe Fortes Food & Chop House
Joe Fortes Food & Chop Ho یکی دیگر از برترین رستوران های ونکوور به شمار میرود و تمام غذاهای فراوری شده به وسیله این رستوران از مواد اولیه تازه و پایدار و محلی استفاده می نمایند. از طرفی دیگر خدمات محبت آمیز ای که این رستوران ارائه می دهد باعث می شود تا ارزش این را داشته باشد که برای یکبار هم که شده به آن سر بزنید. این رستوران که یک انتخاب ساده برای ناهار، شام، یا برانچ آخر هفته است، از میهمانان با صدف، کاسه های انباشته ای از کالاماری سرخ شده و کره ماهی سرخ شده استقبال می نماید.
Bread x Butter Cafe
کافه فلیکس ژو، شرکت نماینده برتر سرآشپز سابق، در حیاطی در ساختمان کلیسای جامع واقع در مرکز شهر، برترین ساندویچ های نان تست تخم مرغی شهر را روی بریوش بالشی ارائه می نماید. اگر به این رستوران رفتید حتماً واگیو با جلبک دریایی ترد، یا کره اودون با ماهی قزل آلا پخته شده خانگی و تخم مرغ سوخاری را امتحان کنید. ژو بعلاوه یک منوی سنتی از غذاهای اصلی صبحانه را به شما ارائه می نماید.
St Lawrence Restaurant
یکی دیگر از برترین رستوران های ونکوور رستوران سنت لارنس نام دارد. این رستوران از زمان تاسیس خود یعنی تابستان 2017 زیر نظر سرآشپز با تجربه JC Poirier، بوده است و از زمانی که رستوران ستاره میشلن دریافت نموده است، کار دشوارتر شده است. با قدم گذاشتن در این رستوران به اتاق ناهار خوری کوچک می روید که در آن غذاهای تازه بدون چربی و کاملاً بهداشتی آماده می شوند. در واقع شما به دنیای خوشمزه شیرجه می زنید که در آن انواع تکنیک های قدیمی فرانسوی برای پخت غذا به کار می رود. برای اطمینان از رزرو، باید پیش پرداخت کنید، اما حتی با هزینه های اولیه، پس از نشستن، هر گونه غذای اضافی خوشمزه را اضافه کنید و عواقب آن را از بین ببرید.
The Mackenzie Room
ممکن است بلوک پاول در ریل تاون مکانی برای یافتن هیجان انگیزترین غذاهای شهر نباشد، اما از سال 2015 با ورود اتاق مکنزی، این مکان به یکی از برترین مکان های شهر ونکوور برای غذا خوردن تبدیل شده است. در یک اتاق ناهارخوری کوچک که با لوسترهای برنجی مدرن، دیوارهای عجیب و منوی تخته گچی دائماً در حال تغییر تزئین شده است، سرآشپزشان ریو و تیمش از مواد تشکیل دهنده شمال غربی اقیانوس آرام استفاده می نمایند تا غذاهای کلاسیک را دوباره خلق نمایند. در کل اگر به غذاهای کلاسیک و غذاهای دریایی علاقه مند هستید اتاق من کنزی یکی از برترین رستوران های ونکوور برای شما خواهد بود
Boulevard Kitchen & Oyster Bar
از بین رستوران هایی که در هتل های شهر ونکوور وجود دارند، آشپزخانه بلوار و بار صدف قطعاً یکی از برترین رستوران ها است. سرآشپز با سابقه الکس چن و تیمش در خصوص غذاهای دریایی ساحل غربی، غذاخوری ها را به یک منطقه تجربی هیجان انگیز می آورد، اما هرگز از هماهنگی و تعادل دور نمی شود. این رستوران یک اتاق روشن و زیبا برای لذت بردن از برج های غذاهای دریایی دلپذیر یا استیک است، در حالی که سرویس ها و نوشیدنی محلی ها همگی در دسترس هستند. بعلاوه یک منوی ویژه روزانه عالی از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر با نوشیدنی محلی روی شیر، صدف و بال مرغ ترد با کارامل سس ماهی و فلفل قرمز سامبال وجود دارد.
Top Rope Birria
تاپ روپ خوشمزه ترین، گوشت آلودترین و شیرین ترین تاکوهای کوزابیریا به سبک جالیسکو را در شهر سرو می نماید. برای یافتن تورتیلاهای ذرت دست ساز، گوشت گاو پخته شده در حد کمال و پنیر Oaxaca که غیرقابل توصیف است، حتماً به رستوران تاپ روپ مراجعه کنید. از طرفی دیگر می توانید آن ها را در فضای مجازی پیدا نموده و فهرست غذاها و منوی آن ها را آنالیز کنید. در این رستوران می توانید بسته ای از آب نبات خانگی تند را بردارید تا زمانی که منتظر سفارش خود هستید بجوید. نکته حرفه ای که هنگام رفتن به رستوران باید به شما بگوییم این است که لانگبوی خارج از منو (یک تاکو بسیار خوشمزه) را بخواهید و همیشه تاکوهای خود را با پنیر سفارش دهید.
Pidgin
Pidgin به طور یکپارچه غذاهای شمال غرب اقیانوس آرام را با تکنیک های فرانسوی و تأثیرات آسیایی ترکیب می نماید؛ اگر چه که این مکان برای میان وعده مناسب است. بال های مرغ گوچوجان این رستوران جزء برترین ها در شهر ونکوور هستند. در این رستوران نوشیدنی محلی های خلاقانه با موادی مانند رام برنج برشته شده و گوم چای باروتی ترکیب شده اند که واقعاً هیجان انگیز است، اما به همین ترتیب قیمت آن ها هم می تواند متفاوت باشد.
Bao Bei
تانیس لینگ، فارغ التحصیل چمبار، با یاری نیروهای خود، این رستوران را در شهر ونکوور تاسیس کرد. در نگاه اول با ورود به این رستوران ممکن است شبیه یک هیپستر از یک رستوران چینی به نظر برسد، اما صدای کوبیدن ووک ها در آشپزخانه از تکنیک های سنتی آن صحبت می نماید. بشقاب های اشتراکی به طرز خوشایندی مقدار خوبی دارند و نوشیدنی محلی ها با دقت درست شده اند و همه گوشت ها بزرگ شده، بدون هورمون و مواد شیمیایی هستند. پیشنهاد می شود که به هیچ عنوان استیکرها و کوفته های دست ساز اسطوره ای محلی هلن را از دست ندهید. این رستوران به طور میانه هر روز صدها کوفته بی نقص درست می نماید.
Fat Mao Noodles
رستوران Fat Mao Noodles بخشی از امپراتوری نوآورانه سرآشپز محلی افسانه ای آنگوس آن از غذاخوری های فوق العاده (از جمله Maenam استاندارد تایلندی) است. این مکان خودمانی پان آسیایی از سفرها و دوران کودکی سرآشپز آن الهام گرفته است. پنج نوع نودل مختلف (از جمله گزینه های بدون گلوتن و وگان) وجود دارد که از Tak Fung در نزدیکی Victoria Drive تهیه می شود تا با سوپ ها، آبگوشت ها و کاری، به علاوه سالادهای معطر و بشقاب های کوچک ترکیب شود. روتی 5 دلاری با سس کاری برترین غذایی است که می توانید در این رستوران امتحان کنید.
سخن پایانی
گردشگری غذایی یکی از لذتبخشترین جنبههای سفر است، و ونکوور بهعنوان یکی از متنوعترین شهرهای جهان در این زمینه، گزینههای بیشماری برای علاقهمندان به طعمهای جدید و هیجانانگیز دارد. در این مقاله با برخی از بهترین رستورانهای این شهر آشنا شدیم که هرکدام به نوبه خود تجربهای خاص و فراموشنشدنی را برای شما رقم خواهند زد. فرقی نمیکند که عاشق غذاهای دریایی، نودلهای آسیایی، استیکهای خوشمزه یا غذاهای سنتی کانادایی باشید، در ونکوور همیشه گزینهای ایدهآل برای شما وجود دارد. پس اگر قصد سفر به این شهر را دارید، حتماً به برخی از این رستورانهای معرفیشده سر بزنید و از طعمهای بینظیر آنها لذت ببرید.