خسارت 850 میلیارد تومانی سیل به زیرساخت های جاده ای خوزستان

به گزارش سبزوار امروز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با بیان این که 4 محور استان همچنان مسدود هستند، گفت: بر اساس برآوردهای اولیه از خسارت های وارده به زیرساخت های جاده ای خوزستان، 850 میلیارد تومان خسارت برآورد شده است.

خسارت 850 میلیارد تومانی سیل به زیرساخت های جاده ای خوزستان

غلام عباس بهرامی نیا در گفت وگو با خبرنگاران، در مورد آخرین وضعیت راه های استان اظهار کرد: در همه محورهایی که در آن ها آب فروکش نموده است، تردد در حال اجرا است و فقط در بعضی از محورها که آب فروکش ننموده است امکان تردد خودروها همچنان وجود ندارد.

وی با بیان این که 4 محور استان همچنان مسدود هستند، اضافه کرد: در محور بستان به سمت چذابه، بستان به عبدالخان، محور شریعتی در شهرستان سوسنگرد و بخشی از محور خسرج در حوزه شهرستان حمیدیه و شوش که آب در آن ها فروکش ننموده است، امکان تردد وجود ندارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با بیان این که در جریان سیل بیش از 35 محور در استان مسدود شد که شامل 270 راستا روستایی و شهری است، گفت: بر اساس برآوردهای اولیه از خسارت های وارده به زیرساخت های جاده ای خوزستان، 850 میلیارد تومان خسارت برآورد شده است.

بهرامی نیا ادامه داد: این میزان خسارت برآورد شده مورد تأیید استانداری و مدیریت بحران استان قرار گرفته است اما برآورد دقیق زمانی امکان پذیر خواهد بود که آب در تمامی محورها فروکش کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان تأکید کرد: تأمین اعتبار جبران خسارت ناشی از سیل هیچ ارتباطی به بودجه سالانه ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان های استان ندارد و پس از تأمین اعتبار نهایی و ابلاغ آن، اقدامات اجرایی شروع خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 29 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 532

به "خسارت 850 میلیارد تومانی سیل به زیرساخت های جاده ای خوزستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خسارت 850 میلیارد تومانی سیل به زیرساخت های جاده ای خوزستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید