بهترین روش نگهداری از شیرینی خشک
به گزارش سبزوار امروز، شیرینی خشک و باقلوا به دلیل طعم خوب و لذیذشان در میان مردم بسیار استفاده می گردد، از این رو باید با روش های نگهداری صحیح شیرینی خشک و باقلوا آشنا شوید.

روش های نگهداری از شیرینی خشک و باقلوا
به گزارش خبرنگاران به نقل از اقتصاد آنلاین ، باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذی است که در کشور ایران، ترکیه و بعضی از کشورهای عربی تهیه می گردد. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد و درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می گردد. در نهایت با شهد مخصوصی که روی باقلوا ریخته می گردد آماده سرو می گردد. در مناطق مختلف مواد میانی باقلوا متفاوت است.
در شهرهای یزد، قزوین و تبریز ، باقلوا به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی ها و مجالس با طعمی بی نظیر و ویژه تهیه می گردد و یکی از سوغاتی های مشهور این شهرها می باشد.
روش های نگهداری از شیرینی باقلوا
برای نگهداری کوتاه مدت شیرینی در یخچال بهتر است آنها را در جعبه های در بسته داخل کیسه های نایلونی بدون منافذ قرار داده گردد.
از قرار دادن بسته های شیرینی در در معرض نور آفتاب خودداری نمائید.
برای نگهداری طولانی مدت شیرینی ، حتما جعبه ها را در کیسه های بدون منفذ نایلونی یا نایلکس قرار داده و در فریزر نگهداری نمایید تا زمان کیفیت مطلوب آنها افزایش پیدا کند.
زمان مصرف مطلوب شیرینی جات بستگی به نحوه نگهداری و رعایت نکات فوق دارد. به طور کلی باید بر حسب احتیاج شیرینی خریداری کنید و از نگهداری طولانی مدت آن خود داری کنید.
شیرینی جات را از جایی تهیه کنید که آنها را در یخچال نگهداری و عرضه نماید.
روش نگهداری شیرینی خشک
رطوبت کمتر شیرینی خشک نسبت به شیرینی تر، دلیل ماندگاری بیشتر آن است. شیرینی خشک را می توان 2-1 هفته بیرون از یخچال و در جای خنک نگهداری کرد. همچنین می توان به مدت یک ماه در فریزر قرار داد.
البته باید توجه داشت که هر چقدر مدت زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه تر باشد، بهتر است، زیرا احتمال اکسید شدن روغنی که در تهیه آن به کار می رود، در طولانی مدت افزایش پیدا می نماید بنابراین به اندازه احتیاج شیرینی خریداری نمایید.
یکی از روش های افزایش مدت ماندگاری شیرینی، به خصوص شیرینی های عید، این است که در ظروف در دار نگهداری شوند. برای این کار ضروری است شیرینی ها را به صورت ردیفی در کنار هم قرار دهید و برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی ها به یکدیگر و خرد شدنشان نیز می توانید ورقه ای از کاغذ روغنی بین ردیف های بالا و پایین قرار دهید سپس برای مدت کوتاه در یخچال بگذارید تا شیرینی تازه تر بماند.
نگهداری طولانی مدت شیرینی خشک باعث مسمومیت نمی گردد، اما علاوه بر اینکه تازگی خود را از دست می دهد، به دلیل اکسید شدن روغن در تمام گروه های سنی، می تواند حداقل بروز مسائل گوارشی را در پی داشته باشد.
نکات مهم در نگهداری شیرینی
گندیدن تنها نشانه خرابی نیست!
چنانچه در این بخش گفته ایم تغییر ظاهری و خرد شدن شیرینی ها نیز نوعی خرابی به شمار می رود. برای چیدن شیرینی ها روی هم باید از کاغذ روغنی بهره ببرید. این کار علاوه بر جلوگیری از خرد شدن باعث می گردد شیرینی ها به هم نچسبند.
نگهداری در ظرف در بسته !
برای نگهداری شیرینی ها از ظرف در دار بهره ببرید. چیدن شیرینی در ظروف مخصوص شیرینی خوری فقط باعث زیباتر دیده شدن می گردد و نمی تواند از خشک شدن آنها جلوگیری کند.
خشک شدن شیرینی خشک !
نگهداری هر نوع شیرینی به صورت تکی باعث می گردد تا زودتر خشک شده و کیفیت و طعم خوب ابتدایی خود را از دست دهد. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی ها بهتر اسـت شیرینی ها را بـه صورت ردیفی کنار و روی هم بچینید تا کمتر در معرض هوا قرار بگیرند و دیرتر خشک شوند.
ریختن آب روی شیرینی ها ممنوع!!!
یکی از نکات بسیار مهم در نگهداری انواع شیرینی این اسـت کـه باید آنها را در فضای نمناک و رطوبت دار نگهداری نکنید. برای نگه داری از شیرینی ها، فضای خشک و خنک اسـت.
جعبه های شیرینی با خاصیت نگه دارنده
هنگامی که جعبه شیرینی را در یخچال می گذارید باید مواد غذایی که بو دارند را دورتر از جعبه قرار دهید با بسته نگه داشتن درب جعبه از مزه دریافت شیرینی ها پیشگیری کنید. باوجود این جعبه ها شیرینی ها بـه سادگی بوی مواد غذایی دیگر را بـه خود نمیگیرند.
منبع: جام جم آنلاین