اداره ورزش و جوانان ملایر 6 ماه بدون مدیر اداره می گردد
به گزارش سبزوار امروز، فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه مدت 6 ماه است اداره ورزش و جوانان ملایر بدون مدیر اداره شده و در بلاتکلیفی به سر می برد، تأکید کرد: باید مدیرکل ورزش و جوانان همدان در اسرع وقت با هماهنگی ما، فرد مناسبی را برای اداره ورزش و جوانان ملایر معرفی کند و این وضعیت باید زودتر معین تکلیف گردد.

به گزارش خبرنگاران، منطقه همدان، قدرت الله ولدی پنجشنبه 28 شهریورماه در جلسه شورای اداری ملایر که در بخش سامن با حضور مدیران اجرایی ملایر برگزار گردید، توضیح داد: شرط بنده این است هر فردی که برای این حوزه انتخاب می گردد، باید ساکن این شهر باشد چرا که پروازی بودن مدیران معنا و مفهومی ندارد و اگر مدیری پذیرفت که در ملایر فعالیت کند، باید با تمام وجود آن را قبول نموده و با خانواده در شهرستان حضور یابد.
وی اظهار داشت: با وجود فعالیت و مدل آوری قهرمانان و ورزشکاران ملی و بین المللی در ملایر و اعتبارات خوبی که برای این حوزه گذاشته ایم، وضعیت ورزش و جوانان ملایر مساعد نبوده و شایسته نیست که 6 ماه این حوزه بدون مدیر باشد.
ولدی همچنین از روند اجرایی استادیوم پنج هزار نفری ملایر انتقاد و اظهارکرد: با وجود اینکه 2 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای این طرح آماده تخصیص داده شده اما تا کنون یک ریال هم جذب و هزینه نشده است.
فرماندار ملایر در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طی چند ماه گذشته با همکاری نمایندگان، مدیران استانی و شهرستانی به سمت توسعه بیشتر در حال حرکت هستیم، بیان کرد: امام آدینه ملایر پدر معنوی شهرستان محسوب می گردد و بنده با همکاری نمایندگان به صورت یَد واحده و برای پیشبرد شهرستان کوشش می کنیم.
وی اظهار کرد: به علت محرومیت ها و مسائلی که در بخش ها وجود دارد تصمیم گرفتیم که شورای اداری شهرستان در بخش ها برگزار گردد تا مسائل از نزدیک آنالیز و پیگیری شوند.
ولدی با اشاره به اینکه مرکز و جنوب کشور از جاده ملایر- بروجرد تردد می نماید و باید هرچه سریعتر پروژه چهارخطه این محور به اتمام برسد، گفت: محورهای سامن- بروجرد و ملایر- توره همچنان حادثه آفرین هستند و محور ملایر- آورزمان- نهاوند به قتلگاه تبدیل شده و هنوز پیشرفت لازم را در چهارخطه شدن این محور نمی بینیم.
معاون استاندار همدان از ارائه پیشنهاد اجرای 200 طرح در 200 روستا در حوزه کاری 4 دستگاه اجرایی و مالی با اولویت عملکرد دستگاه های حمایتی اطلاع داد و اضافه نمود: هدف از اجرای این طرح ها بهبود معیشت و اشتغال مردم روستاهاست.
ولدی برلزوم توجه جدی دستگاه های متولی برای تکمیل طرح هایی چون فاضلاب شهر ملایر، راه آهن همدان- ملایر، تکمیل چهارخطه های در دست اقدام، خط انتقال آب شرب ملایر از سد کلان و طرح های دانشگاه ملایر تأکید و اظهار داشت: برای تکمیل طرح تصفیه خانه ملایر 25 میلیارد تومان تسهیلات از بانک توسعه تعاون دریافت کردیم.
وی خواهان تغییر نوع نگرش بانک مسکن در پرداخت خسارت ها به واحدهای خسارت دیده از سیلاب بهار سال جاری و همکاری لازم برای استفاده مردم از این تسهیلات شد.
ولدی از کاشت سالانه 150 تا 300 هکتار جنگل کاری مصنوعی در نقاط معین شده ملایر با اولویت کاشت گونه های قابل استفاده در مواد اولیه صنعت مبل و منبت و تکمیل طرح های اقتصاد مقاومتی اطلاع داد.
فرماندار ملایر با بیان اینکه عقب ماندن ملایر در ایجاد مجتمع های آبرسانی، مشکل دیگر این شهرستان است، اظهار داشت: با پیگیری نمایندگان ملایر مجوز احداث 5 مجتمع آبرسانی دریافت شد و عملیات اجرایی یک مجتمع شروع شده و مطالعات 4 مجتمع دیگر نیز در دست انجام است.
منبع: خبرگزاری ایسنا