آجیل را تر بخوریم یا خشک ؟

به گزارش سبزوار امروز، خبرنگاران : آجیل ها دارای مواد معدنی و ویتامین های متعددی هستند؛ حاوی چربی های ضروری و مفید برای بدن هستند و خوردن روزانه آنها می تواند احتیاج بدن به بسیاری از مواد معدنی و ویتامین ها را برآورده کند.اما به نظرتان آجیل را تر بخوریم یا خشک ؟

آجیل را تر بخوریم یا خشک ؟

به گزارش خبرنگاران ، اگرچه آجیل به عنوان یک مکمل سالم برای رژیم غذایی زمستان در نظر گرفته می گردد، اما باید در تمام فصول سال مصرف گردد افراد تا دز روزانه ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیباتی که کلسترول را کاهش می دهند، سطح قند خون را متعادل می نمایند و از ابتلا به بیماری های سبک زندگی پیشگیری می نمایند، دریافت نمایند. کارشناسان می گویند، شروع روز به خصوص با آجیل خیس شده می تواند به جذب و هضم بهتر مواد مغذی یاری کند. آجیل منبعی از اسیدهای چرب امگا 3 ALA است که علاوه بر محافظت در برابر بیماری آلزایمر و زوال عقل، به مدیریت آرتریت روماتوئید نیز یاری می نماید.

محققان یادآور می شوند، شروع روز با آجیل خیس شده از بسیاری جهات مفید است. اگر در پی روش های آسانی هستید که شما را به یک رژیم غذایی سالم تر راهنمایی می نماید، شروع به خیساندن آجیل کنید. آجیل هایی مانند بادام، گردو، بادام زمینی و پسته در فیبر، ویتامین E، منیزیم، فسفر، چربی خوب و آنتی اکسیدان ها غنی هستند.

آجیل نه تنها برای قلب شما مفید است بلکه به کاهش سطح کلسترول نیز یاری می نماید. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آجیل به بهبود ضربان قلب نامنظم و جلوگیری از حملات قلبی پیش بینی نشده یاری می نمایند. اما آجیل خیس شده در صبح می تواند برای سلامتی شما ارزشمندتر باشند و با خیس کردن آنها مواد مغذی ضروری مانند آهن، پروتئین، کلسیم و روی بهتر جذب بدن می شوند.

آب اسید فیتیک موجود در اسیدها را که باعث سوء هاضمه می گردد، از بین می برد. بنابراین، خیساندن آجیل به هضم صحیح آن ها و بهره مندی از فواید آن یاری می نماید. ضمن اینکه تانن از آجیل هایی که در آب خیس می شوند حذف می گردد و در نتیجه طعم و بافت آجیل هر دو بهبود می یابد.

برترین زمان برای مصرف آجیل خیس شده صبح است. برای به دست آوردن حداکثر فواید آجیل خیس شده، روز خود را با نوشیدن یک لیوان آب و سپس یک مشت آجیل خیس خورده شروع کنید. وقتی آجیل را در صبح می خورید، به کاهش خستگی یاری و خلق و خوی شما را برای بقیه روز تنظیم می نماید. در حالی که تمام آجیل ها حاوی فیبر و پروتئین هستند، هر نوع آجیل دارای مزایای سلامتی منحصر به فرد خود است. از همین رو هرچه تنوع بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشید، بهتر است و توصیه می گردد آجیل ها با نمک، شکر یا شکلات آغشته نشده باشند.

گفته می گردد آجیل های مختلف باید زمان های متفاوتی را در آب بمانند تا قابلیت جذب بیشتری پیدا نمایند. اگر از زمان دقیق خیساندن مغزها آگاهی ندارید، کافیست آنها را به مدت 12 تا 24 ساعت خیس کنید. در این زمان، باید آجیل ها در یک مکان تاریک و خنک قرار بگیرند.

* 7 علتی که با چرا باید روز خود را با آجیل خیس خورده شروع کنیم:

1. آجیل خیس خورده انرژی را افزایش می دهد و برای سلامت هورمونی شما بسیار مفید است.

2. بادام خیس خورده به کاهش سطح کلسترول و بعلاوه بهبود حافظه یاری می نماید؛بادام سرشار از مواد مغذی مختلف مانند ویتامین E ، فیبرهای غذایی، اسیدهای چرب امگا 3، اسیدهای چرب امگا 6 و پروتئین است. به علت مواد مغذی موجود در بادام است که این آجیل به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می گردد.

انتخاب بین بادام خیس خورده و خشک فقط سلیقه ای نیست، بلکه انتخاب بین گزینه سالم و سالم تر است. مصرف بادام خیس خورده بهتر است زیرا پوست بادام حاوی تانن است که مانع جذب مواد مغذی در بدن می گردد. خیساندن بادام ، جدا کردن پوست آن را آسان می نماید و این کار باعث می گردد مغزها به راحتی تمام مواد مغذی خود را آزاد نمایند.

3. مطالعات نشان داده است که مصرف آجیل در صبح به کاهش وزن افراد یاری نموده است. اگر می خواهید چند کیلو کم کنید پسته و گردو عالی هستند.

4. آجیل توانایی شگفت انگیزی در کنترل سطح قند خون دارد و از این رو برای بیماران دیابتی بسیار مفید است؛ به عنوان مثال گردو سرشار از ویتامین E بوده و اندازه کالری آن نیز نسبتاً پایین است و با کنترل و پایین نگاه داشتن سطح کلسترول در خون، برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم بسیار مفید است. در پژوهش هایی نشان داده شده است که افراد بزرگسالی که به صورت منظم گردو مصرف می نمایند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم نسبت به افرادی که گردو مصرف نمی نمایند هستند.

5. با شروع مصرف روزانه آجیل خیس شده در صبح، سلامت قلب شما به طور قابل توجهی بهبود می یابد.

6. گردو و بادام نقش عمده ای در از بین بردن رادیکال های آزاد دارند. مزایای تغذیه ای آنها از سلول ها در برابر آسیب محافظت می نماید. بنابراین، اگر می خواهید پوستی جوان تر داشته باشید، مصرف آجیل خیس خورده مهم است.

7. اسپند و پسته دارای اندازه زیادی فیبر هستند. این فیبرها به سیستم گوارش کلی ما یاری می نمایند و باکتری های خوب بدن را افزایش می دهند و در نتیجه سلامت روده ما را به خوبی حفظ می نمایند.

متخصصان تغذیه پیشنهاد می نمایند رژیم آجیل خود را در طول هفته پخش کنید. 2-3 روز در هفته 8 تا 10 عدد بادام همراه با 3 تا 6 عدد گردو مصرف کنید. در اواسط هفته 1 تا 2 مشت پسته مصرف کنید. می توانید در آخر هفته 10 تا 12 عدد اسپند مصرف کنید و نتایج شگفت انگیز آن را در سلامتی خود مشاهده کنید.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 19 تیر 1401 بروزرسانی: 19 تیر 1401 گردآورنده: sabzevartoday.ir شناسه مطلب: 2462

به "آجیل را تر بخوریم یا خشک ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آجیل را تر بخوریم یا خشک ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید