سند کاهش خطرپذیری بلایا در محلات تهران طرح برتر جایزه بین المللی
به گزارش سبزوار امروز، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از انتخاب طرح سند کاهش خطرپذیری بلایا در محلات شهر تهران به عنوان طرح برتر و شایسته تقدیر در پنجمین دوره جایزه بین المللی گوانجو خبر داد.
از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، رضا کرمی محمدی درباره سند کاهش خطرپذیری بلایا در محلات تهران اظهارداشت: در نتایج اولیه پنجمین دوره جایزه بین المللی گوانجو، که یکی از معتبرترین رویداد ها در حوزه نوآوری شهری است، طرح سند کاهش خطرپذیری بلایا در محلات شهر تهران در لیست طرح های برتر و شایسته تقدیر این جشنواره قرار گرفت.
کرمی محمدی اضافه نمود: در این دوره 273 طرح از 175 شهر و 60 کشور ارسال شده بود که از میان تمام طرح های ارسالی از ایران طرح سند کاهش خطرپذیری بلایا در محلات شهر تهران، در لیست طرح های برتر و شایسته تقدیر این جشنواره قرار گرفت و در مجموع 45 طرح در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته شد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: این جایزه جهانی مورد حمایت شهر گوانجو چین، سازمان شهر های متحد و دولت های محلی (UCLG) و سازمان کلانشهر های مهم جهان (Metropolis) و همچنین همکاری شبکه جهانی دولت های محلی حامی پایداری و گروه شهر های C40 قرار گرفته است.
کرمی محمدی شرح داد: هدف از برگزاری این رویداد جهانی، معرفی سیاست های نوآورانه، پروژه ها و مدل های تجاری و سایر فعالیت های مرتبط با شهر ها با تأکید بر اهمیت نوآوری در بخش دولتی و رهبری محلی در جهت تقویت تاب آوری چند جانبه شهری بویژه در زمینه اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی است. همچنین تحقق اهداف چندجانبه توسعه پایدار و ایجاد انگیزه در شهر ها و دولت های محلی برای به اشتراک گذاری، تبادل دانش و آموختن از دستاورد های یکدیگر از دیگر اهداف آن بشمار می آید.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در تشریح سند کاهش خطرپذیری بلایا در سطح محلات تهران اضافه نمود: این طرح با تمرکز بر سه مخاطره مهم تهران یعنی زلزله، سیل و زمین لغزش، شناسایی و نقشه آن ها برای بلوک های جمعیتی تهیه شده است. در این نقشه ها شرایط آسیب پذیری بلوک های جمعیتی محلات در پنج گروه آسیب پذیری جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی، دسترسی، زیرساخت و زیرساخت لرزه ای شناسایی و با وزن های مختلف محاسبه شده و با ترکیب آسیب پذیری و مخاطرات شناسایی شده، ریسک نهایی به صورت نسبی در بلوک های مختلف آماری در محله برآورد می شود.
وی گفت: در نهایت تصمیمات و راه حل های عملی برای کاهش ریسک اتخاذ و جهت اجرا به شهرداران مناطق 22 گانه ابلاغ شده است. این پروژه به صورت محله محور، با همکاری سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه مدیریت بحران و نیز نهاد های اجرایی در سطح منطقه، برگزاری نشست های همفکری و مشارکتی با ذی نفعان محلی تدوین شده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو