شرایط دریافت ویزای هند

هند یکی از کشورهای محبوب در دنیا محسوب می گردد که افراد بسیاری به منظور تفریح، کار، تحصیل و یا فرصت های تحقیقاتی و مطالعاتی به آن سفر می نمایند. این کشور را می توان به جرات جز شگفت انگیزترین مناطق دنیا برشمرد و آن را مجموعه ای از شگفتی های طبیعی و ساخت دست بشر دارد. اما برای سفر به این کشور ضروری است که ویزای آن را بنابر هر دلیلی که می خواهید به آن سفر کنید ویزای هند را دریافت کنید. گفتنی است که بگوییم سفارت هند به منظور تسهیل سفر گردشگران امکان صدور ویزا را به دو صورت حضوری (به وسیله کارگزار سفارت) و آنلاین فراهم آورده است. ما هم در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران راهنمای کاملی از دریافت ویزای هند خدمتتان ارائه کرده ایم.

شرایط دریافت ویزای هند

اگر تمایل به سفر با تور هند هستید در ادامه همراه ما باشید.

مدت زمان صدور ویزا

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و سایر ویزاها هفت روز کاری است. البته این مدت زمان مشروط به کامل بودن مدارک ارائه شده است.

مراحل صدور ویزای هند

گفتنی است که بگوییم تمامی ویزاهای هندی به دو صورت حضوری و آنلاین در حال حاضر صادر می شوند. کسانی که درخواست دریافت ویزای هند را به صورت آنلاین دارند می بایست به وب سایت ویزای آنلاین هند مراجعه کنند و مراحل ثبت نام و ارائه درخواست خود را انجام دهند.

ضروری است تا کسانی که از این طریق ثبت نام کرده اند حتما نسخه چاپی مدارک خودشان را پس از ثبت نام آنلاین به کارگزار سفارت ارائه دهند.

در صورتی که امکان ثبت نام آنلاین وجود نداشته باشد، متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به دفتر کارگزار سفارت هند مراحل ثبت نام و دریافت ویزا را طی کنند.

توجه داشته باشید که مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثنا با تمام متقاضیان انجام می شود. به این صورت که متقاضی یک روز پس از تحویل مدارک به کارگزار، توسط سفارت برای انجام مصاحبه به محل سفارت فراخوانده می شود؛ ولی در مورد سایر ویزاها انجام مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد.

انواع ویزای هند

تمامی کسانی که قصد به هند را دارند می بایست نسبت به دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند.

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)
  • ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و…
  • ویزای پزشکی و همراه بیمار
  • ویزای کار
  • ویزای ورزشی/ ویزای ازدواج (ویژه افرادی که با یک هندی ازدواج کرده اند)

مدارک مورد احتیاج برای صدور ویزای هند

  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل 6 ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند.
  • دو قطعه عکس 5×5 (حداکثر مربوط به 6 ماه گذشته باشد)
  • اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه ها) به همراه ترجمه انگلیسی
  • یک کپی از تقاضای روادید پس از آپلود در وب سایت ویزای آنلاین هند
  • مدارک لازم برای ویزای توریستی
  • یک کپی از بلیط هواپیما

گفتنی است که بگوییم ویزای یکبار ورود توریستی هند به مدت 6 ماه اعتبار دارد.

توجه داشته باشید که امکان صدور ویزای چندبار ورود توریستی با توجه به برنامه سفر شما امکان پذیر است.

مدارک لازم برای ویزای تجاری

برای ویزای تجاری یک و دوبار ورود تجاری از 3 تا 6 ماه و ویزای چند بار ورود تجاری به هند از 6 تا یک سال اعتبار داده می شود.

توجه داشته باشید برای صدور ویزای تجاری می بایست یک دعوت نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند که متقاضی را برای سفر تجاری دعوت کرده است را همراه داشته باشید.

یک نامه پشتیبان از طرف یک شرکت یا سازمان که بیانگر استخدام متقاضی در آن سازمان و تایید سفر تجاری متقاضی باشد الزامیست.

ضروری است که مدارکی دال بر تمکن مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک در مدارک شما باشد.

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی

مدارکی دال بر پذیرش از طرف یک دانشگاه یا موسسه آموزش معتبر

مدارکی از گواهی سلامت به منظور عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته های پزشکی یا پیراپزشکی

مدارک لازم جهت گواه بودن پشتیبانی مالی دانشجو

یک کپی از مدارک لازم جهت پشتیبانی مالی مبنی بر گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/ جواز کسب

رسید خرید 2000 دلار به انگلیسی

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی

مدرک معتبر پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه أموزشی معتبر (صادر شده در هند)

نامه همکاری

تقاضای مجوز پژوهش

خلاصه پروپوزال

سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

برنامه درسی

نامه موافقت استاد راهنما

اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی

رسید صرافی برای خرید 2000 دلار آمریکا

مدارک لازم برای ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی

سند ازدواج با شهروندان هندی برای تائید وجود نسبت خانوادگی

کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت

کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)

مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی

مدارک لازم برای ویزای کار

یک برگه اصل از قرداد کاری، حکم استخدام، اشتغال به کار فرد خارجی از طرف یک شرکت یا سازمان استخدام کننده

ضروری است که شرکت یا سازمانی که جهت کار در آن اقدام کرده اید در هند به ثبت رسیده باشد و یک کپی از سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا نیز به فرد متقاضی ارائه شود.

نامه مشخص میزان حقوق فرد مورد استخدام در هند

شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را تائید کرده باشند.

فرد مورد استخدام شده باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند ارائه نماید.

فرد مورد استخدام باید سند معتبر صلاحیت های علمی و مهارت فنی خود را ارائه دهد.

مدارک لازم برای ویزای پزشکی و همراه بیمار

نامه تمکن مالی: نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن احتیاج به درمانی تخصصی پزشکی در خارج از ایران را پیشنهاد دهد.

نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از مشخص تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار

مدارک لازم برای شرکت در کنفرانس، سمینار و…

تاریخ اعتبار این ویزا با توجه به مدت کنفرانس و نیز سفر مشخص می شود.

دعوت نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)

معرفی نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)

کپی بلیط رفت و برگشت هوایی

نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (در صورتی که برگزارکننده کنفرانس غیردولتی باشد.)

علاوه بر مدارک فوق، حق درخواست مدارک دیگر برای سفارت هند برای هر یک از ویزاهای فوق محفوظ است.

هزینه دریافت ویزای هند

به منظور اطلاع از هزینه دیگر ویزاهای کشور هند می توانید به سایت سفارت هند مراجعه کنید.

منبع: الی گشت

به "شرایط دریافت ویزای هند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط دریافت ویزای هند"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید