بهترین غذاهای تایلندی
به گزارش سبزوار امروز، غذاهای تایلندی به عنوان یک جاذبه در تور تایلند به شمار میروند. برای این که در تور تایلند یک غذای خوشمزه را بچشید، میتوانید به سراغ دکه های غذای خیابانی و رستورانهای تور تایلند مراجعه نمایید.

نودل سرخ شده
رشتههای نواری سفیدرنگ نودل با طعمهای مختلف! این نودلها با سسهای مختلف سرخ میشوند و البته خوب است بدانید در تایلند این رشتهها متنوع هستند: بلند و کوتاه، تخم مرغی، برنجی، خشک و نر هستند که بعد از پخت هم شما انتخابهای زیادی خواهید داشت. در تور تایلند میتوانید آنها را همراه با گوشت مرغ، گاو و یا میگو هم سفارش بدهید.
ماسامان کاری (Massaman Curry)
این غذا با ترکیبی از شیره نارگیل، سیب زمینی، بادام زمینی بو داده، شکر، دارچین، تمر هندی و گوشت طبخ میشود. معمولا ماسامان کاری را با برنج میل میکنند. در تور تایلند باید طعم غذاهای خیابانی را در تور تایلند بچشید.
پد تایلندی (Pad Thai)
پد تایی یا پد تایلندی همان پاستا یا رشته های نودلی است که به روش تایلندی ها پخته و سرخ می شوند، این غذایی است که از تایلند در تمام جهان شناخته شده و به نوعی می توان گفت غذای بینالمللی تایلند است.. برای تهیه ی این غذا، نودل ها را به وسیله ی پلو پزهای داغ خوب می پزند و آبکش و بعد سرخ می کنند، از دیگر موادی که در تهیه ی این غذا استفاده می گردد لوبیا، پیاز، تخم مرغ، پودر فلفل و بادام زمینی، میگو به همراه سس مخصوص غذاهای دریایی میباشد که عطر و طعم جالبی در تور تایلند دارد.
تام خا گای (Tom Kha Gai)
این بار با یک معجون خوش بو و پر طرفدار تایلند رو به رو می شویم، این غذا یکی از غذاهایی است که آن قدر طعمی عجیب دارد که شاید تا به حال مزه ای مانند آن نچشیده باشید، این غذا در واقع سوپ مرغ است که با شیر نارگیل میپزند. ساقه ی سنبل هندی که در آن به کار می رود یکی از دلایل خوش طعمی آن است، در این غذا، فلفل تند و آتشین، مرغ های نواری خرد شده، موسیر و کوشنه، همه و همه با شیرِ نارگیل مخلوط می شوند و طعمی به یاد ماندنی خلق می کنند که بدون شک در خاطرات خواهد ماند.
سالادهای تایلندی
تصور کنید پس از آنهمه گشتوگذار و تماشای دیدنیهای تایلند، یک سالاد هیجانانگیز تایلندی پیش روی شما خواهد بود. سالادهای پاپایا با الیاف پوملو، میگو با بادامزمینی و جوانهی بامبو، بسیار پرطرفدار و خوشمزه هستند.
سوم تام (Som Tom)
مواد اولیه این غذا میوهای به نام پاپایا میباشد که زمانی تنها در شمال شرق تایلند طبخ میشد اما اکنون در سراسر تایلند با کمی تغییرات پخت میشود. این غذا با میوه خرد شده پاپایا، مرغ، برنج، گوجه فرنگی به همراه ادویه جات پخته میشود و طعم ترش و شیرین دارد. تور تایلند فرصت بازدید از جاذبههایی منحصربهفرد را برای شما دارد.