آموزش اکستنشن مو در خانه
به گزارش سبزوار امروز، اکستنشن مو، به معنی نصب موهای مصنوعی یا طبیعی لابه لای موهاست، که جنبه زیبایی داشته و موها را حجیم تر و بلندتر نشان می دهد. با آموزش اکستنشن مو با ما باشید تا بتوانید خودتان در خانه این کار را انجام دهید.
جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
جهت دریافت خدمات رنگ پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
خبرنگاران | سرویس آرایش و زیبایی - اگر موهایتان کوتاه است و می خواهید در مهمانی ظاهر بهتری داشته باشید یا در اثر مصرف داروها یا برخی بیماری ها، حجم زیادی از موهایتان را از دست داده اید، اکستنشن راه حل خوبی برای ایجاد ظاهر زیباتری در موهایتان است. در این نوشتار قبل از پرداختن به آموزش اکستنشن مو به نکات مربوط به انتخاب موی مناسب و معرفی انواع روش اکستنشن مو می پردازیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:
- انتخاب اکستنشن مو
- روش های اکستنشن مو
- مراقبت از موهای اکستنشن شده
انتخاب اکستنشن مو
اکستنشن های مو را می توان از آرایشگاه ها و یا فروشگاه های لوازم آرایشی تهیه کرد. اکستنشن های مو، دو نوع هستند: مصنوعی و طبیعی.
اکستنشن های مصنوعی: حاوی کراتین و پلاستیک بوده و ظاهری شبیه به موهای طبیعی دارند؛ اما به دلیل ماهیت پلاستیکی شان، براق تر و درخشان تر به نظر می رسند.
اکستنشن های طبیعی: موهای طبیعی هستند و کیفیت های متفاوتی دارند؛ محبوب ترین این نوع اکستنشن، موهای برزیلی، هندی و مالزیایی هستند. این موهای باکیفیت، قابلیت صاف کردن، فر کردن و حتی رنگ کردن دارند.
هنگام انتخاب اکستنشن، دقت کنید که با موهایتان شباهت داشته باشد تا هنگام قرار دریافت لابه لای موهایتان حالت غیرطبیعی نداشته باشد. اکستنشن های مصنوعی، با وجود شباهت به موهای طبیعی، به دلیل ظاهر براقشان، جلوه مناسبی نداشته و قابلیت اتو کردن و رنگ کردن را نیز ندارند. بنابراین بهتر است از موهای طبیعی استفاده کنید.
روش های اکستنشن مو
اکستنشن سرد
در این نوع اکستنشن، از هیچ دستگاهی استفاده نمی گردد و برای نصب موها، نوعی چسب گیاهی بی رنگ به نام کراتین یا حلقه های فلزی مورد استفاده قرار می گیرند. معمولاً حلقه برای موهای ضخیم به کار می رود. اکستنشن سرد شامل اکستنشن کلیپسی، دوخت مو، اکستنشن بافت، اکستنشن ریسه ای و اکستنشن با رینگ است.
اکستنشن گرم
این نوع اکستنشن، با کمک دستگاه انجام می گردد و شامل اکستنشن با چسب و اکستنشن لیزری است؛ که هر دو به وسیله دستگاه و با حرارت انجام می گردد. در اکستنشن لیزری، موهای انتخاب شده، با چسب کراتینه و توسط اشعه دستگاه لیزر، لابه لای موها نصب می شوند. استفاده از چسب های رولی و دو رو، جدیدترین نوع اکستنشن گرم است.
آموزش اکستنشن مو در خانه
شما می توانید در خانه، اکستنشن های دلخواه را روی موهایتان نصب کنید. در ادامه به آموزش اکستنشن مو و رایج ترین مراحل نصب و روش آن می پردازیم.
آموزش اکستنشن مو - مدل کلیپسی
نصب این نوع اکستنشن، خیلی راحت و سریع انجام می گردد و برای مواقعی که زمان کافی ندارید، پیشنهاد می گردد؛ البته بهتر است که در هنگام خواب آن ها را از موهایتان جدا کرده و روز، دوباره آن ها را نصب کنید.
این اکستنشن ها به صورت مصنوعی و طبیعی موجود هستند و موها در نزدیک ریشه به یک کلیپس متصل می شوند و از همین طریق در بین موهای طبیعی نصب می شوند. یک ست اکستنشن کلیپسی، به طور معمول، دارای هشت نوار مو است. همچنین طول و عرض این نوع اکستنشن بین 5 تا 20 سانتی متر است.
مراحل نصب اکستنشن کلیپسی
- اکستنشن های مورد نظرتان را بخرید. یک ست موی اکستنشن، یک ردیف مو است که با کلیپس لابهلای موی طبیعی شما وصل می گردد.
- موهای خود را تقسیم بندی کنید؛ برای این کار، موهایتان را جمع کرده و به حالت دم اسبی ببندید. یک لایه از موها را باقی بگذارید و آن را روی گردن خود بریزید و یک ست از اکستنشن ها را نصب کنید. هر بار لایه ای به اندازه 5/2 سانتی متر از موهای جمع شده را باز کرده و موها را به آن وصل می کنید.
- موهایتان را به وسیله شانه پوش دهید، تا حجم موها در قسمت ریشه 2 تا 3 سانتی متر افزایش پیدا کرده و موی اکستنشن، راحت تر نصب گردد و از لیز خوردن آن، روی موها جلوگیری گردد. همچنین باعث پوشاندن کلیپس ها می گردد.
- کلیپس را به قسمت ریشه موها، بچسبانید؛ دقت کنید که دسته های مو را با فاصله های مساوی نصب کنید تا موهای نصب شده کوتاه و بلند نشوند؛ البته پس از نصب می توانید آن ها را کوتاه کنید تا با موهایتان سازگاری داشته باشند.
- یک لایه دیگر از موهای بسته شده خود را باز کنید و مراحلی را که در بالا گفته شد، تکرار کنید. ریشه موها را پوش داده و یکی یکی دسته های مو را به موهای خود وصل کنید.
- در انتها نیز، مجدداً موهایتان را پوش داده و برس بکشید تا نرم شوند. اگر کلیپس ها معین هستند، موها را مجدداً نصب کنید تا کلیپس ها پنهان شوند.
آموزش اکستنشن مو - مدل حرارتی
در این نوع اکستنشن، به یک سر موهای انتخاب شده (طبیعی یا مصنوعی)، چسب کراتین زده و با دستگاه های حرارتی روی موها نصب می شوند. اکستنشن حرارتی بادوام ترین نوع اکستنشن مو است، اما خیلی گران تر از نوع کلیپسی است. با وجود استفاده از حرارت برای نصب اکستنشن، آسیب زیادی به موهای طبیعی وارد نمی کند. البته به علت سخت بودن نصب آن، بهتر است فرد دیگری این کار را برایتان انجام دهد.
مراحل نصب اکستنشن حرارتی
- ابتدا موهایتان را با شامپو بشوئید و کاملاً خشک کنید تا چسب روی مو بچسبد.
- موهایتان را با یک تقسیم کننده بخش بندی کنید. تقسیم کننده، موها را تقسیم کرده و از سوختن پوست جلوگیری می کند. بخشی از موها را از پشت گردن جدا کرده و بقیه را بالای سر خود سنجاق کنید. برای تقسیم بندی موها، بهتر است از پشت سر شروع کنید.
- برای ساختن تقسیم کننده، یک تکه مقوای نازک به قطر 6 سانتی متر را به شکل دایره ای با قطر سه اینچ، برش دهید. دایره را از یک سمت تا مرکز آن (شعاع)، برش داده و در وسط دایره سوراخی به بزرگی یک تا دو میلی متر ایجاد کنید. دسته های کوچک مو را با قلاب از وسط دایره گرفته و کار چسباندن اکستنشن را انجام دهید.
- اکستنشن باید در نزدیک ترین حالت ممکن به پوست سر و به موازات ریشه مو، نصب گردد؛ سپس با استفاده از اتوی مو، موهای اکستنشن را به موهای خود بچسبانید. در حین اتو مراقب باشید موهایتان را نسوزانید.
- با انگشت، موهای اکستنشن شده را که هنوز گرم هستند را لابه لای موهای خود، تاب دهید تا چسب بهتر جذب موها گردد.
- این کار را برای دسته های دیگر مو نیز به صورت بچسبانید؛ تا جلوه ای طبیعی داشته باشد.
- پس از اتمام اکستنشن موها، با برسی نرم (بدون برجستگی انتهایی) موها را حالت دهید. دقت کنید فشار و کشیدن ریشه مو باعث کنده شدن اکستنشن های تازه چسبانده می گردد.
آموزش اکستنشن مو - روش کراتینه با دستگاه لیزری
در این نوع اکستنشن، باید حجم موهای انتخاب شده و موهای طبیعی فرد، متناسب بوده و فاصله موهای اکستنشن شده از هم نیم سانتی متر باشد. مزیت دستگاه لیزری نسبت به دستگاه های قدیمی، قابلیت تغییر درجه حرارت است؛ دستگاه های قدیمی درجه حرارت یکنواختی دارند که باعث آسیب به موها می شوند.
چسب کراتین ساختاری مشابه مو داشته و آسیب کمتری به موها وارد می کند و به سرعت خنک می گردد.
مراحل نصب اکستنشن لیزری
- در ابتدا، موها را از یک سمت کاملاً باز کرده و با استفاده از دستگاه، چسب کراتین را روی مو بزنید.
- برای ردیف دوم باید یک لایه از موها را ریخته و لایه بعدی را انتخاب کنید، به صورتی که اکستنشن بین دو تکه قرار بگیرد، مثل روش زیگزاک یا چیدن آجر.
- مراحل گفته شده را تا اتمام اکستنشن، تکرار کنید.
- در هنگام اکستنشن دقت کنید که لبه های موهای اکستنشن شده موقع جمع کردن موها معین نگردد، همچنین، بهتر است از موهای طبیعی استفاده کنید تا موهایتان آسیب نبینند.
برای ریمو کردن این نوع اکستنشن، دور موها را طلق پیچیده و چسب ها را با پنبه آغشته به ریموورهای مخصوص و شل کردن آن با انبر، باز کنید و سپس با استفاده از شانه ریز چسب ها را از موها جدا کنید.
اکستنشن لیزری خیلی محو بوده و حتی در قسمت جلو سر هم قابل استفاده است. این روش ماندگارترین روش اکستنشن مو است.
آموزش اکستنشن مو - روش میکرو
میکرو، جدیدترین مدل اکستنشن مو است. این نوع اکستنشن، مشابه اکستنشن رینگ است و ابزار مشابهی هم دارند، ولی رینگ کمی درشت تر از دانه های مورد استفاده در میکرو است.
در اکستنشن با رینگ، محل اتصال موها با رینگ فیکس می گردد؛ که باعث فشار به تارهای مو و جدا شدن اکستنشن ها و ایجاد ظاهر نازیبا در موها می گردد. همچنین موها در قسمت زیر رینگ دچار پوسیدگی می شوند.
در روش میکرو، آسیب به موها حداقل است و حتی برای موهای جلوی سر نیز قابل استفاده است. میکروها دانه های بسیار ریزی هستند که با دستگاه روی موها نصب می شوند، همچنین رنگ های متنوعی از میکروها در بازار وجود دارد که برای سازگاری با هر نوع رنگی مناسب است.
در این نوع اکستنشن، ابتدا، یک لایه نازک از موها را جدا کرده و با استفاده از دستگاه، موها را از داخل میکرو رد کنید و با انبر فیکس کنید. ظرافت و دقت در انجام میکرو اکستنشن بسیار مهم است، تا در ظاهر موها معین نباشد.
چگونه از موهای اکستنشن شده مراقبت کنیم؟
- موها را با یک برس نرم و به آرامی از بالا به پائین شانه کنید.
- هنگام خوابیدن، موها را بالای سر جمع کنید. این کار از کشیده شدن و گره خوردن آن ها جلوگیری می کند.
- برای شستن موها از شامپوهای بدون سولفات استفاده کنید و از نرم کننده فقط برای ساقه مو استفاده کنید.
- به موهایتان تافت و حالت دهنده های سیلیکونی نزنید، زیرا باعث جدا شدن موهای اکستنشن شده می شوند.
- برای رنگ کردن موها نیز، بهتر است از یک آرایشگر با تجربه کمک بگیرید و خودتان این کار را انجام ندهید.
- هر شش یا هشت هفته یک بار، اکستنشن مو را ترمیم کنید؛ چون دسته ها در همین مدت شروع به افتادن می کنند.
به خاطر داشته باشید، اکستنشن باعث کشیده شدن موهای طبیعی تان و ریزش مو می گردد، به خصوص در روش هایی که موی مصنوعی از ریشه به موهای طبیعی خودتان وصل می گردد. بنابراین، سعی کنید از موهایتان با کمک ماسک های مو بیشتر مراقبت کنید تا به طور طبیعی زیبا و پر پشت باشند.
منبع: setare.com